beats by dre cheap

FIRA AER RUGBY ENC grupa 3, BIH Monako

Evropsko prvenstvo u ragbiju
 
Bosna i Hercegovina - Monako
 
Zenica, 09.oktobar – Ragbi reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu je u Zenici domaćin reperezentaciji Monaka. Uzvratna utakmica se igra u okviru takmičenja Evropskog prvenstva grupa 3, a podjesćamo da je bh selekcija u prvom meču bila ubjedljivo bolja i napravila veliko iznenađenje pobjedom od 5:50. 


     U redovima reprezentacije neće biti internacionalaca Sejada Kadića, Armina Vehabović i Damira Jovanovića, zbog finansijskih problema Ragbi saveza BiH.
 
     Sastav Bosne i Hercegovine: Ajanović, Vidović, Bašić, Mušinović, Mujić, Džanić, Selimbegović, Razić, Zadić, Kapić, Bešo, Tufekčić, Smriko, Subašić, Turčinović, Ljutvijević, Pojskić, Tabaković, Selmir Glavaš, Šabačkić, Sinan Glavaš, Selimspahić, Kokić, Sinanović i Bujak, trener Safet Čerim. 

 
     Meč BiH – Monako se igra na stadionu SRC Kamberovića polje sa početkom u 15 sati, glavni sudija je Vasil Tabirta  iz Moldavije, pomoćnici Alen Tica i Mirza Kapić (BiH), delegat je Gillbert Juillet iz Francuske.


Na prvenstvenoj tabeli vodi Kipar sa devet bodova, BiH ima sedam bodova, Monako pet, Azerbejdžan tri, a Slovačka je bez bodova

Zeda

                                      [IMG]http://i35.tinypic.com/2hpm535.jpg[/IMG]

Vaš rugbylife

Rugby za cijeli život - eat drink sleep rugby
http://rugbylife.blogger.ba
09/10/2009 16:39